19 Aralık 2011 Pazartesi

Bügün çocuk olup küsesim geldi, küstüm.

Bugün günlerden pazartesi, güzel bir sabah, hava da güzel, hadi azcık kendimi kandırayım ben de güzelim. Farid Farjad dan Cesur yürek parçası var kulağımda. Peki cesur muyum ben. gerçekler acıdır kızım kandırma kendini beklentisiz ol diye kırk kere söylüyorum ama dinleyen kim. Geçenlerde msn in hangi ağaçsınız testini yapmıştım kiraz çıkmıştım bence  o da yalan. Kirazmışım çünkü kökü gidebildiği yere kadar giden, engellere takılmayan, dallarını küsmeden aldırmadan herkese uzatanmışım. Ama dalını kırarlarsa kiraz ağacım yine verir misin sen onlara kirazlarından.Hz. İsanın dediği gibi bir yanağına vururlarsa öbür yanağını çevirebilir misin sen. Susadığın zaman su yok derseler sana da Hz Hüseyin(ra) gibi yine boynunu bükmeden onlara güle(bili)r misin ki?Yoksa ne ben kiraz ağacıyım ne de siz .. mi dersin?
Anlatcaklarım çok çocuksu gelecek sana sevgili günlüğüm. Günbegün büyüdüğümü göreceksin olgunlaştı bu diyeceksin.  Bügün Pazartesi benim 15.30 da labım var. Sabah erkenden geldim(7.10 da evden çıkmıştım düşün yani) çünkü gelmek istedim, lab olsa da gelirdim olmasa da gelirdim. Ama demin öğrendim ki aslında bugün lab yokmuş hoca face e yazmış yok diye. Benim face im yok diye bi Allah'ın kulu da mı, arkadaşlarım da mı yok bana söyleyecek. [Gerçekten çok asosyal olduğumu hissettim şimdi.] Başka bir şey sormak için mesaj attığımda öğrendim yani yine aklına gelip yada iyimser davranacakolursak belki çok işi var eli değmedi -ki benim litaratürümde adı ince düşünmek- söylemezdi o da.  Daha sonra çok gülünç olabilecek bir küsmek olcak ama öyle. Sevgili Mars, yıllar sonra bu yazıyı okumak istiyorum ve gülmek istiyorum, ayağıma takılan taşlarmış nelere küsmüşüm çocukluk etmişim demek istiyorum. İşte böyle sevgili günlük içimde duracağına sende dursun bigün okuyup güleyim istedim. bak yine mi beklentiye girdim acaba. Yok yok kurtulacam inş ben bu kötü beklentiye girme huyumdan, kimseye gönül koymacam sınav kaçırsam bile bana haber vermedi die. uffffffffff ya nelerle uğraşıyorum bu hafta 3 sınav var oturmuş günlük yazıyorum.Çocukluğu bırakıp azcık büyüyünce yine kaçıp sana gelirim. Sen bile 3 günde kendine bağladın beni günlük ya alacağın olsun : D

1 yorum:

  1. Canımmmm ya şu anda nasıl sana sarılasım geldi sen benim canımsınn demek geldi bazen öyle üzülüyorum ki yanında olmadığım için inşallah şu engelleri aşıp gel dediğimizde biribirimize bir kol mesafesi yakınlıkta oluruz :)

    YanıtlaSil